Signup for SISTERS NEWS

# # # # # # #

Sisters Academy in:
DK, GL, ISL, SE

Search for:

Sisters at Ungdomsbureaet – Thoughts on Time

Sisters Hope presented our thoughts and reflections about time in the world of Sisters Academy the very inspiring Ungdomsburauet – Youth Bureau.

TANKER OM TID
En fredagssalon med samtale og perspektiver på opfattelse og praktisering af tid.

Fredag den 22. januar 2016, klokken 15-17
Hos Ungdomsbureauet, Gothersgade 156 kld., 1123 København K

Oplægsholderne er:


– Kenneth Salomonsen, medstifter og projektchef, Ungdomsbureauet – “Om konkurrencestatens indflydelse på unges tidsforståelse og tidshorisonter”

– Christina Berg Johansen, Adjunkt, Copenhagen Business School –”Tidsstrategier, døden og ’deep future’: om lange tidshorisonter og rationalitetens utålelige lethed.”

– Gry Worre Halberg, Sisters Hope og House of Futures – ”Sensuous society og sanselig læring – En mulig (frem)tid”

– Rasmus Johnsen, Adjunkt, Copenhagen Business School – ”Jagten på den tomme tid – om kedsomheden og de nye medier”

Hvordan oplever vi tid i vores moderne samfund? Har vores opfattelse af tid forandret sig? Hvad har stress, strategi, poesi og kedsomhed med tid at gøre? Hvem har magt over tiden – kan politik for eksempel have betydning for borgernes tidspraksisser? Disse og mange andre spørgsmål om vores opfattelse og praktisering af tid, vil vi dykke ned i i løbet af en hyggelig eftermiddag, hvor vi med samtale, oplæg og øvelser vil forsøge at berige hinandens forståelser af tiden som et socialt og ikke kun fysisk fænomen. Fredagssalonen vil bestå af en række oplæg af 10-15 minutters varighed, som vil blive efterfulgt af en samtale med de øvrige salonister. Efter oplæggene vil der være en en samtalemenu, der vil lede salonisterne igennem dybe, sjove, mærkelige, dynamiske refleksioner med hinanden. Non-profit organisationen Ungdomsbureauet lægger lokaler til. Pladsen er begrænset så tilmelding er derfor nødvendig. Tilmelding er gratis.